Visahölkkä kisattiin tuulisessa säässä.

Seitsemästoista Visahölkkä kisattiin tuulisessa säässä Ojakkalassa 1.10

Kovimmat tulokset tehtiin nuorten sarjoissa.  Karkkilan Poikien Kaisla Salo juoksi t. 10 v. sarjassa Visahölkän historian toiseksi kovimman ajan 10,42   2.7 km. matkalla.                           Visan urheilukoulussakin käynyt Otso Muittari kiilasi itsensä kolmanneksi p.12. 2.7 km. sarjassa ajallaan 10,25 ja Nuutti Starck  p.16 sarjan  4.6 km. matkalla toiseksi ajalla 17,21       Molemmat pojat edustavat Vihdin Viestiä.                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Tulokset:  T.10 v. 2.7 km.                                                                                                                                           1.Kaisla Salo Karkkilan Pojat             10,42                                                                                                          P.10 v. 2.7 km.                                                                                                                                                               1.Kuisma Salo  Karkkilan Pojat         12,46                                                                                                         2.Juho Tuominen Lahden Ahkera    12,57                                                                                                         T.12 v. 2.7 km.                                                                                                                                                                1.Kielo Salo   Karkkilan Pojat             11,44                                                                                                 P.12 v. 2.7 km.                                                                                                                                                                1.Otso Muittari Vihdin Viesti                10,25                                                                                                         2.Janne Tuominen Lahden Ahkera  12,52                                                                                                 T.14 v. 4.6 km.                                                                                                                                                                1.Jenni Tuominen Lahden Ahkera    22,48                                                                                                T.16 v. 4,6 km.                                                                                                                                                                1.Angelina Kuusjärvi Kirkkonummen Liikuntakeskus  28,27                                                                 P. 16 v. 4.6 km.                                                                                                                                                              1. Nuutti  Starck Vihdin Viesti                17,21                                                                                                       N. Yleinen    8,6km.                                                                                                                                                     1.Alexandra Kral-Leszczynski   Rukan Reippaat             37,14                                                                    2.Jenni Tervonen                                                                         49,02                                                                 3.Phoebe Kuusijärvi Kirkkonummen Liikuntakeskus  55,43                                                                  M. Yleinen 8,6 km.                                                                                                                                                       1.Jukka Salo  Karkkilan Pojat                         27,42                                                                                          2.Juho Vilppola Rovaniemi                              30,43                                                                                           3.Markus Nikander LUU                                     31,09                                                                                            4.Tuukka Ranta Nummenpään Urheilijat   38,36                                                                                            N.40 v. 8,6 km.                                                                                                                                                              1.Raija Muittari   ViUV                               39,35                                                                                                       2.Anne Ruoho                                              45,08                                                                                                     M.40 v. 8,6 km.                                                                                                                                                             1.Jesse Jyläs    Rukan Reippaat           38,28                                                                                             2.Jarkko Björn                                             41,09                                                                                                     N. 50 v. 8,6 km.                                                                                                                                                           1.Elina Kotamäki  Korven Urheilijat   40,20                                                                                                      2.Minna-Maija Kemppi      ViUV             44,28                                                                                                      M. 50 v.   8,6 km.                                                                                                                                                        1.Risto Rautiainen Hyv. Urh.                  35,32                                                                                                    M.60 v. 8,6 km.                                                                                                                                                             1.Tapani Wahlroos Salon Vilpas            34,56                                                                                                    2.Pekka Kemppi ViUV                                39,27                                                                                                    3.Eino Lång   Hyv. Urh.                              40,26

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena. Omien lasten kautta ajauduin Visan touhuihin mukaan.