Syysmaastoissa 20 osallistujaa.

Kolmannen kerran järjestetyt syysmaastot päästiin kisaamaan lopulta hyvässä säässä kahdenkymmenen osanottajan voimin.

Tasaisin kisa käytiin pojat 5 v. sarjassa jossa kaikki neljä poikaa oli viiden sekunnin sisällä.

Tulokset:                                                                                                                                                                 P3v. n. 300 m.                                                                                                                                                          1.Oiva Virtanen 1.59                                                                                                                                                    T.5v. n. 400 m.                                                                                                                                                               1.Emilia Vuori           1.24                                                                                                                                       2.Aino Talvensaari  1.27                                                                                                                                            P.5v. n. 400 m.                                                                                                                                                                1.Henrik Kikas             1.27                                                                                                                               2.Ukko Virtanen          1.30                                                                                                                                         3.Jasper Mäkinen      1.31                                                                                                                                         4.Oula Kemppainen  1.32                                                                                                                                        T.7v. n. 700 m.                                                                                                                                                               1.Enna Talvensaari     3.27                                                                                                                                       2.Minja Hänninen        3.29                                                                                                                                       P.7v. n. 700m.                                                                                                                                                                1.Kimi Rissanen           3.38                                                                                                                                       2.Olli Honkaharju        4.11                                                                                                                                      T.9v. n.700m.                                                                                                                                                                1.Saranna Honkaranta 2.58                                                                                                                                   2.Emma Rissanen           3.08                                                                                                                                   P.9v. n.700m.                                                                                                                                                                1.Jesper Erävuoma        2.57                                                                                                                                   2.Mikael Issakainen        4.04                                                                                                                                  P.11v. n.700m.                                                                                                                                                              1.Elias Vuori                       2.41                                                                                                                                  2.Väinö Söderholm         3.41                                                                                                                                  3.Daniel Sillman              3.51                                                                                                                                    4.Daniel Issakainen        3.54                                                                                                                                  5.Kalle Honkaharju         4.57                                                                                                                                  Kiitokset kaikille osallistujille.                                                                                                                               Ojakkalan Visa.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena. Omien lasten kautta ajauduin Visan touhuihin mukaan.