Visan maastot kisattiin tiistaina 9.5

Ojakkalan Visan kevätmaastot kisattiin kauniissa alkukesän säässä tiistai-iltana. Viikolla siirrettyihin kisoihin osallistui 31 juoksijaa. Kovimmat ajat juostiin 11v. sarjoissa. Tytöissä Pinja Paajalan aika 2.43   ja pojissa Elias Vuori illan nopeimmalla ajalla 2.37

Todella tiukkoja sekuntikamppailuja käytiin useassa sarjassa, mutta erikoisen tiukka ja erikoinen sattuma oli 9 vuotiaiden sarjoissa joissa tytöissä Nea voitti Sarannan sekunnilla ja samoin pojissa Jesper kukisti Jeremian myös sekunnilla. Ja molemmissa sarjoissa voittajan aika oli 3.01 ja toiseksi tulleen 3.02

Tulokset: T.5v.   n.0.4km.                                                                                                                           1.Emilia Vuori  1.23                                                                                                                                                      2.Lilja Moisio    1.39                                                                                                                                                     P.5v. n.0.4 km.                                                                                                                                                              1.Henrik Kikas     1.37                                                                                                                                                 2.Ukko Virtanen  2.26                                                                                                                                                 P.7v.n.0.7 km.                                                                                                                                                             1. Niila Aho        3.21                                                                                                                                                    2.Leevi Moisio  3.30                                                                                                                                                    3.Eemil Hacklin 3.34                                                                                                                                                   4.Kimi Rissanen 3.35                                                                                                                                                   5. Robin Luht 3.55                                                                                                                                                        6.Olli Honkaharju 5.04                                                                                                                                               T.9v. n.0.7 km.                                                                                                                                                                1.Nea Saarelainen 3.01                                                                                                                                              2.Saranna Honkaranta 3.02                                                                                                                                     3.Linnea Laakko  3.11                                                                                                                                                 4.Emma Rissanen 3.15                                                                                                                                              5.Selina Salonen 3.59                                                                                                                                                6.Aliisa Kyllönen 4.15                                                                                                                                                 P.9v. n.0.7 km.                                                                                                                                                                1.Jesper Erävuoma 3.01                                                                                                                                           2.Jeremia Aho  3.02                                                                                                                                                     3.Lauri Hakala  3.05                                                                                                                                                     4.Jerry Tikkanen 3.40                                                                                                                                                 5.Mikael Issakainen 4.08                                                                                                                                           T.11v. n.0.7 km.                                                                                                                                                             1.Pinja Paajala 2.43                                                                                                                                                     2.Tilda Tofferi  4.30                                                                                                                                                       P.11v. n.0.7 km.                                                                                                                                                             1.Elias Vuori 2.37                                                                                                                                                          2.Joosua Aho  2.42                                                                                                                                                      3.Anton Hacklin 3.19                                                                                                                                                   4.Daniel Sillman 3.59                                                                                                                                                  5.Daniel Issakainen 4.05                                                                                                                                           5.Väinö Söderholm 4.05                                                                                                                                            7.Kalle Honkaharju 4.44                                                                                                                                           T.13v.n.0.7 km.                                                                                                                                                             1.Julia Lumikallio  4.05

Seuraava kisatapahtuma on 23.5 käytävä kolmiottelu.                                                                              Tervetuloa. Ojakkalan Visa.

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.