Visan kolmiottelu kauniissa alkukesän säässä.

Tiukin kamppailu voitosta käytiin T 9 v. sarjassa, jossa Nea voitti Linnean 40 m. juoksussa kymmenyksellä.  Linnea puolestaan Nean pituudessa sentillä ja pallonheitossa 39 sentillä.  Sijapisteissä Linnea voitti Nean pisteellä samoin kuin P 9 v. Sarjassa jossa Jeremia voitti Oliverin pisteen erolla.                                                                                                                                                                                  Tulokset järjestyksessä 40 m. juoksu, pituushyppy, pallonheitto sekä sijapisteet.                        T.3v.                                                                                                                                                                            1.Malla Rekola         48,3  23  2.10    3                                                                                                                     P.3v.                                                                                                                                                                               1.Veeti Finer              19.1  40   2.27   3                                                                                                                     T.5v.                                                                                                                                                                                1.Emilia Vuori             9,6   175  6.53    3                                                                                                                  2.Nella Mähönen     10,3   133  4.87    6                                                                                                                 3.Meeli Rekola          11,9   107  3.50  11                                                                                                                4.Lovisa Salonen     13,1   104  4.41  12                                                                                                                5.Hilda Hyytiäinen  12,1   87   3.90   13                                                                                                                 P.5v.                                                                                                                                                                                   1.Jasper Mäkinen    10,0   126  10.04    5                                                                                                              2.Henrik Kikas           11,0   138    3.23    7                                                                                                              2.Niila Paajala            12,3   135   5.40     7                                                                                                            4.Eetu Finer                 16,0     57   4.16   11                                                                                                             T.7v.                                                                                                                                                                                    1.Minja Hänninen       8,6   229  9.72      4                                                                                                             2.Taika Tofferi               9,0  192    6.54     8                                                                                                            3.Minttu Rajamäki    10,0  166  12.05    9                                                                                                              4.Lila Paldanius         10,1   175  7.19    10                                                                                                             5.Milka Rajamäki       11,1  168   3.95   14                                                                                                             P.7v.                                                                                                                                                                              1.Niila Aho                     7,8     294   22.36   3                                                                                                            2.Eemil Hacklin           9,0    202    13.20   9                                                                                                           3.Rasmus Mähönen   8,7   179    11.70  12                                                                                                           4.Veeti Hanhisalo        9.4   204      8.95  13                                                                                                          4.Olli Honkaharju       8,8    163   12.30  13                                                                                                           6.Eemil Paldanius       9,7    181    9.30   17                                                                                                           6.Joel Iso-Kungas       9,5    196    8.55    17                                                                                                         T.9v.                                                                                                                                                                                    1.Linnea Laakko              7,5    286  13.85    5                                                                                                      2.Nea Saarelainen          7,4    285  13.46    6                                                                                         3.Aliisa Kyllönen              8,7    231  18.88  10                                                                                    3.Saranna Honkaranta  8,1   263   12.87  10                                                                                                    5.Selina Salonen              8,8   234   10.20  14                                                                                                   P.9v.                                                                                                                                                                                    1.Jeremia Aho                   7,4   311    25.81   4                                                                                                     2.Oliver Paldanius           7,3   294    23.75   5                                                                                                      T.11v.                                                                                                                                                                                 1.Pinja Paajala                  7,1    325    22.17    4                                                                                                     2.Tilda Tofferi                    7,2    328    20.10     5                                                                                                    3.Eveliina Niskanen        7,6    262    12.89     9                                                                                                   4.Amalia Närhi                  8,3     235     9.69   12                                                                                                    P.11v.                                                                                                                                                                                 1.Joosua Aho                     6,6     363   30.87      3                                                                                                   2.Daniel Sillman               7,4     274    28.15     9                                                                                                  3.Anton Hacklin                7,1     311    22.64   10                                                                                                  4.Ilpo Honkaharju            7,6     274    22.75   12                                                                                                  5.Daniel Issakainen          8,6    231    23.04   16                                                                                                  6.Kalle Honkaharju          9,3    173    23.28   17                                                                                                6.Väinö Söderholm          8,0     255     22.33  17                                                                                                  T.13v.                                                                                                                                                                               1.Julia Lumikallio             6.9     314    17.81    3                                                                                                   P.13v.                                                                                                                                                                                 1.Eelis Matilainen              7,2      302    27.54   3                                                                                                                                                                                                                                                                                               Kiitokset kaikille järjestelyissä auttaneille ja hyvää kesää.                                                   Ojakkalan Visa Ry.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.