Saliottelussa 23 osanottajaa.

Kymmenes saliottelu keräsi 23 osallistujaa tiistai-iltana ojakkalan koulun liikuntasaliin.         Tulokset järjestyksessä 60 m. juoksu, vauhditon pituus, vauhditon kolmiloikka sekä yhteispisteet                                                                                                                                                                  T.5v.                                                                                                                                                                          1.Lilja Moisio    22,0 113 234 4                                                                                                                                2. Emilia Vuori  16,6 106 231 5                                                                                                                                 P.5v.                                                                                                                                                                                    1.Henrik Kikas   19,6  113 232  3                                                                                                                             2.Romeo Luht   21,2    81 133  6                                                                                                                               P.7v.                                                                                                                                                                                    1.Leevi Moisio         14,3 132 392  4                                                                                                                         2.Robin Luht            14,7 140 372   5                                                                                                                   3.Matias Öhman     17,6 114 306   9                                                                                                                      T.9v.                                                                                                                                                                                    1.Nea Saarelainen 13,6 144  447  3                                                                                                                       2.Selina Salonen    14,4 130  384  6                                                                                                                       P.9v.                                                                                                                                                                                    1.Aleksi Pajula          14,5  146 404 4                                                                                                                     2.Daniel Lehtinen   14,3  106 355 7                                                                                                                       2.Eino Söderholm  15,9  120 360 7                                                                                                                        T.11v.                                                                                                                                                                                 1.Amalia Närhi        16,6  133 411 3                                                                                                                         P.11v.                                                                                                                                                                                 1.Elias Vuori                11,1 260 539  3                                                                                                                      2.Simeon Salonen  12,4 174 446   7                                                                                                                      3.Vini Liimatainen    13,0 165 474   8                                                                                                                     4.Daniel Issakainen 14,1 155 398  14                                                                                                                  4.Kalle Honkaharju 14,8 136 421  14                                                                                                                    6.Ossi Pisk                   14,8 124 409  16                                                                                                                    T.13v.                                                                                                                                                                                 1.Julia Lumikallio  12,5 196 552  3                                                                                                                      2.Sofia Keskitalo    13,5 142 396  6                                                                                                                         P.13v.                                                                                                                                                                                 1.Eelis Matilainen 12,2 180 528 3                                                                                                                           2.Lucas Tuovinen  13,2 161 486 6

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena. Omien lasten kautta ajauduin Visan touhuihin mukaan.