Saliottelussa 23 osanottajaa.

Kymmenes saliottelu keräsi 23 osallistujaa tiistai-iltana ojakkalan koulun liikuntasaliin.         Tulokset järjestyksessä 60 m. juoksu, vauhditon pituus, vauhditon kolmiloikka sekä yhteispisteet                                                                                                                                                                  T.5v.                                                                                                                                                                          1.Lilja Moisio    22,0 113 234 4                                                                                                                                2. Emilia Vuori  16,6 106 231 5                                                                                                                                 P.5v.                                                                                                                                                                                    1.Henrik Kikas   19,6  113 232  3                                                                                                                             2.Romeo Luht   21,2    81 133  6                                                                                                                               P.7v.                                                                                                                                                                                    1.Leevi Moisio         14,3 132 392  4                                                                                                                         2.Robin Luht            14,7 140 372   5                                                                                                                   3.Matias Öhman     17,6 114 306   9                                                                                                                      T.9v.                                                                                                                                                                                    1.Nea Saarelainen 13,6 144  447  3                                                                                                                       2.Selina Salonen    14,4 130  384  6                                                                                                                       P.9v.                                                                                                                                                                                    1.Aleksi Pajula          14,5  146 404 4                                                                                                                     2.Daniel Lehtinen   14,3  106 355 7                                                                                                                       2.Eino Söderholm  15,9  120 360 7                                                                                                                        T.11v.                                                                                                                                                                                 1.Amalia Närhi        16,6  133 411 3                                                                                                                         P.11v.                                                                                                                                                                                 1.Elias Vuori                11,1 260 539  3                                                                                                                      2.Simeon Salonen  12,4 174 446   7                                                                                                                      3.Vini Liimatainen    13,0 165 474   8                                                                                                                     4.Daniel Issakainen 14,1 155 398  14                                                                                                                  4.Kalle Honkaharju 14,8 136 421  14                                                                                                                    6.Ossi Pisk                   14,8 124 409  16                                                                                                                    T.13v.                                                                                                                                                                                 1.Julia Lumikallio  12,5 196 552  3                                                                                                                      2.Sofia Keskitalo    13,5 142 396  6                                                                                                                         P.13v.                                                                                                                                                                                 1.Eelis Matilainen 12,2 180 528 3                                                                                                                           2.Lucas Tuovinen  13,2 161 486 6

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.