Visan iltahiihdot kirpeässä pakkaskelissä.

Kirpeä pakkaskeli siivitti lasten iltahiihtoja Ojakkalan urheilukentällä sunnuntai-iltana kauniisti valistujen lumiveistosten lomassa.

Osanottajamäärä tästä varsin erikoisesta talvesta huolimatta yllätti positiivisesti järjestäjät, kun 31 hiihtäjää saapui kisailemaan.

Tiukimmat kamppailut voitoista käytiin  8v. sarjoissa.  Tytöissä Minja voitti Ennan ja pojissa  Veeti Rasmuksen vain kolmen sekunnin erolla.

Tulokset.T.4v.n.300m.                                                                                                                                                1.Inari Salminen 3.06                                                                                                                                                 2.Emilia Havantola 3.17                                                                                                                                            3.Sara Komu  4.06                                                                                                                                                     4.Hilda Hyytiäinen 4.12                                                                                                                                             T.6v. n700m.                                                                                                                                                                 1.Aino Talvensaari  7.18                                                                                                                                             2.Nella Mähönen  14.54                                                                                                                                            P.6v.n.700m.                                                                                                                                                                   1.Tomi Tuulivirta 4.25                                                                                                                                                 2.Leo Hyytiäinen 4.49                                                                                                                                              3. Aleksi Nurmi   5.43                                                                                                                                                  4.Olli Honkaharju   7.26                                                                                                                                5.Oula Kemppainen 7.43                                                                                                                                          6.Noel Saarelainen  9.33                                                                                                                                       T.8v.n. 700m.                                                                                                                                                                  1.Minja Hänninen 3.34                                                                                                                                              2.Enna Talvensaari 3.37                                                                                                                                            3.Veera Vilen 5.33                                                                                                                                                         4.Inka Lehtinen 5.42                                                                                                                                                   5. Sofia Saarelainen  6.00                                                                                                                         P.8v.n700m.                                                                                                                                                                    1.Veeti Hanhisalo 5.52                                                                                                                                          2.Rasmus Mähönen 5.55                                                                                                                                           T.10v.n.1.3 km.                                                                                                                                                              1.Tilda Tofferi  6.45                                                                                                                                                      2.Lumi Pitkänen 9.01                                                                                                                                                 3.Elena Nurmi 9.07                                                                                                                                                      P.10v.n.1.3km.                                                                                                                                                               1.Joa Luostarinen 5.43                                                                                                                                      –     –   Eino Söderholm   DNF                                                                                                                            T.12v.n.1.3 km.                                                                                                                                                              1.  Helmi Nuojua 5.59                                                                                                                                                 P.12v.n.1,3km.                                                                                                                                                              1.Ilpo Honkaharju 6.28                                                                                                                                              2.Kalle Honkaharju 7.04                                                                                                                                           3.Jose Luostarinen 7.21                                                                                                                                           4.Valtteri Vilen 7.46                                                                                                                                                      5.Elias Nurmi 8.05                                                                                                                                                        6 Väinö Söderholm DNS

Seuraava kisa on lasten saliottelu tiistaina 7.3 klo.18.40 alkaen koulun liikuntasalissa.             Ojakkalan Visa.

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.