Visahölkkä kisattiin 2.10

Visahölkkä kisattiin jälleen kerran kauniissa ja lähes tyynessä säässä sunnuntaina 2.10

Osanottajamäärä jäi hieman odotuksia pienemmäksi kun 26 juoksijaa lähti matkaan.

Parhaasta suorituksesta vastasi Vihdin Viestin P. 10 sarjan Otso Muittari joka juoksi 2,7 km:n matkaan aikaan 11.12

Ajallaan Otso nousi kolmanneksi sarjansa kaikkien aikojen tilastossa.

Myös yleisen sarjan  Jukka Salo  juoksi hienon kisan ajallaan 27,46 jääden kaikkien aikojen tilaston  kolmannesta ajasta vain kuusi sekuntia.

Tulokset:                                                                                                                                                                 Tytöt 10 v. 2,7 km    1.Kaisla Salo Karkkilan Pojat   12,51                                                                  Pojat 10 v. 2,7 km.   1.Otso Muittari  ViVi     11,12                                                                                                                                    2.Juho Vesikkala Nummen Kipinä    12,20                                                                                                        3.Kuisma Salo Karkkilan Pojat  13,49                                                               Naiset Yl  8,6 km.      1.Enni Paalanen         37,39                                                                                                                                        2.Jenni Tervonen    51,00                                                                                                Miehet Yl.  8,6 km.    1.Jukka Salo Karkkilan Pojat  27,46                                                                                                                     2.Antti Pöyry LUU       29,49                                                                                                                                       3.Jukka Ahokas KU-58    34,52                                                                                                                               4.Erno Paalanen      39,33                                                                                               Naiset 40 v. 8.6 km. 1.Henna Vesikkala  Nummen Kipinä    39,44                                                                                                    2.Raija Muittari Vihdin Urheiluveteraanit   40,56                                                                                            3.Inca Viljakainen LUU         44,38                                                                                                                           4.Anne Ruoho  KPK/24/7     45,35                                                                                                                   Sara Lehtovuori     kesk.                                                                                                Miehet 40 v. 8,6 km.  1.Toni Hyyryläinen Pakilan Veto  31,52                                                                                                              2.Jarkko Björn           39,04                                                                                            Naiset  50v. 8,6 km.  1.Virpi Palmen Espoon Suunta  42,16                                                                      Miehet 50v. 8,6 km.  1.Mika Savolainen Lohja          33,11                                                                                                                     2.Toni Illaru           ViV              34,24                                                                                             3.Risto Rautiainen JoU   34,59                                                                                                                           4.Harri Latvala Rajamäen Rykmentti  39,07                                                                                                     5.Kari Kantola Saana-Veikot  45,46                                                                                                                      Antti Maisi Nukari    kesk.                                                                                              Miehet 60v. 8,6km.   1.Olli Sjö Olkkalan Kiri    41,57                                                                                                                               2.Toivo Venäläinen  Vihdin Urheiluveteraanit  49,36

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.