Syysmaastot päätti urheilukoulun kesäkauden.

Varsin koleassa säässä päättyi urheilukoulun kesäkausi. Siitä huolimatta 29 urhoollista juoksijaa kamppaili mitaleista. Tiukin kamppailu käytiin poikien 5 v. sarjassa jossa kolme poikaa oli kolmen sekunnin sisällä.

Tulokset:                                                                                                                                                                       P. 3v. n. 300 m. 1.Oiva Virtanen     3.00                                                                                                                 T. 5v. n.400 m. 1.Aurora Saukkonen  1.40                                                                                                                                         2.Taika Tofferi               1.46                                                                                                                                        3.Iida Hämäläinen     1.48                                                                                                                                          4.Josefiina Kuusjoki  1.55                                                                                                                                        5.Emilia Vuori               1.58                                                                                                                                        6.Iisa Suontausta        3.07                                                                                                          P.5v. n.400m.    1.Robin Luht                 1.34                                                                                                                                        2.Aleksi Nurmi              1.35                                                                                                                                        3.Tomi Tuulivirta          1.37                                                                                                                                        4.Ukko Virtanen           2.02                                                                                                                                        5.August Autelo            3.35                                                                                                         T.7v. n.700m.    1.Saranna Honkaranta  3.22                                                                                                                                    2.Aino Hämäläinen          3.30                                                                                                    P.7v. n. 700m.   1.Noem Nuorinko            3.20                                                                                                                                    2.Joni Maarto                     5.49                                                                                                    T.9v. n.700m.    1.Emma Rissanen             3.14                                                                                                                                  2.Elena Nurmi                     3.55                                                                                                   P.9v. n.700m.    1.Jesper Erävuoma          3.06                                                                                                                                  2.Ossi Piisk                           4.56                                                                                                                                  3.Niko Maarto                      7.37                                                                                                   T.11v. n.700m.  1.Julia Lumikallio              3.43                                                                                                  P.11v. n.700m.  1. Ilpo Honkaharju            3.25                                                                                                                                 2.Lucas Tuovinen              3.43                                                                                                                                   3.Väinö Söderholm           4.13                                                                                                                                 4.Kalle Honkaharju           4.57                                                                                                  T.13v. n.700m.  1.Karoliina Tuovinen        2.48                                                                                                                                 2.Malin Erävuoma             3.00                                                                                                                                 3.Sofia Keskitalo                3.30                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Urheilukoulu jatkuu koulun liikuntasalissa 4.10  Tervetuloa.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.