Luistelukenttä kuntoon viikonlopuksi.

Luistelukentän jäädytys aloitettiin maanantai-iltana ja tulee todennäköisesti luistelukuntoon viikonlopuksi, jos vain sää pysyy pakkasella.

Alkuun toki kannattaa noudattaa pientä varovaisuutta etenkin kenttien ulkoreunoilla.

Ehjät maalit pitäisi tulla kentälle kunnan puolesta.

T. Visan Kenttämestarit.

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.