Urheilukoulu kesätauolla.

Urheilukoulun viimeiset harjoitukset oli Tiistaina 31.5

Urheilukoulu palaa tauolta Elokuun toinen päivä ja harjoitusajat on 4-7v 18-19 ja 8-13v 19-20 Hyvää  kesää kaikille ja palataan elokussa taas harjoituksiin.

Tv. Ojakkalan Visa. Minna ja Ninni sekä varahenkilöt Kari ja Matti

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.