Ojakkalan Oilers aloitti pesiskauden voitolla.

Ojakkalan OIlersin kausi alkoi vaiheikkaiden tilanteiden jälkeen voitolla niukasti  9-8.  Peli pelattiin aikapelinä sekä harrastepesiksen säännöillä. Kahdessa ensimmäisessä vuorossa kaikki sai lyödä vaikka palot tulivat täyteen. Siihen kahteen vuoroon peli myös päättyi. Pelin ratkaisu tuli toisen vuoron hienon ulkopelin sekä vaihtolyöntien ansiosta. Lopullisen ratkaisun löi toisessa vuorossa Markus Leksis joka löi pallon kunnarin sekä kolmen tavallisen ansiosta kakkoskopparin tontilta kauas  taakse. Ensimmäinen vuoro oli molemmilta joukkueilta kovaa jännittämistä, mutta toisessa vuorossa peli selvästi vapautui ja pallot pysyivät hyvin räpylässä. Ulkopeli oli toisessa vuorossa myös tosi laadukasta.  Ulkopelistä mainittava Salosen Teemu joka hoiti kakkosvahtina todella ison tontin. sekä etukentän todella hyvä peli muutenkin. Tästä on todella hyvää jatkaa kautta. Eikä joukkueessa kenellekään ollut heikko päivä vaan koko joukkue eka vuoron jännityksen jälkeen pelasi todella hyvän pelin. Mainittava myös joukkueen ensikertalainen Nea jolla on ensimmäinen kesä joukkueessa, sekä ensimmäinen peli koskaan, mutta pelasi todella hyvän pelin.                                                                                                                                                                  Tilastot:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Leksis   5+1                                                                                                                                                             Arto2+1                                                                                                                                                                             Harri 1+2                                                                                                                                                                     Perttu 1+0                                                                                                                                                                  Pipsa 0+1                                                                                                                                                                  Teppe 0+1                                                                                                                                                                Nea 0+1                                                                                                                                                                      J-P    0+1                                                                                                                                                                      Mari 0+1                                                                                                                                                                        Lähes koko joukkueelle tuli tehopisteitä johon pitää ole todella tyytyväinen. Etenkin Leksis oli tänään liekeissä lyöntipuolella; eli oli todella onnistunut vaihto toiseen vuoropariin.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.