Ojakkalan Visa palkitsi ahkerimpia urheilukoululaisia.

Muutaman vuoden tauon jälkeen Visa pääsi palkitsemaan ahkerimpia urheilukoululaisia.

Palkitsemiseen ei riittänyt pelkästään ahkera käyminen; Toki se oli yksi perusteista. Lisäksi vaikutti miten kuuntelee ohjaajien ohjeita sekä kavereiden huomioonottaminen ja tsemppaaminen.

Palkinnon saajat olivat: Pienten ryhmästä Rasmus Mähönen sekä Robin Luht.

Isojen ryhmästä Maria ja Lauri Tillikainen.

Kaikki olisi ansainneet stipendin, mutta, kun on valittava ne neljä.

Stipendi on 30 euron arvoinen lahjakortti Sport Mixeriin Nummelaan joka on pesäpallo-sekä yleisurheiluvälineiden erikoisliike.

Sport Mixer on kauan ollut Visan sponsori ja vastavuoroisesti Visa on hankkinut sieltä kaikki urheiluvälineet mitä seuralla on.

Kaksi harjoituskertaa on vielä sisällä ja ulos pitäisi mennä 3.5.. mutta saa nähdä sulaako kenttä edes juhannukseksi.

Kaikille kuitenkin hyvää kesän odotusta. Kyllä se sieltä vielä joskus tulee.

Ojakkalan Visa.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.