Visan tulevan kesän ohjelma.

Tulevan kesän kisat ja treenikausi menee seuraavasti. Viimeiset sisäharjoitukset on 19.4 Kesäkausi kentällä alkaa 3.5 jos nuo lumet vain sulaa ja kenttä kunnossa. Maastojuoksut 10.5 Kolmiottelu 24.5 Kesätauko 21.6-1.8 Syysmaastot 13.9 Viimeiset ulkotreenit 20.9 Ja sisäkausi koululla alkaaa 4.10

Kesällä harjoitukaet alkaa klo. 18 Pienten ryhmä ja isompien klo. 19

T.Ojakkalan Visa.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.