Visan maastot 3.5 Harjun maastoissa ja Kunnanmestruusviestit 17.5 Nummelassa

Visan maastot kisataan 3.5 harjulla. Ilmoitautuminen huoltokopilla klo 18 mennessä. Josta siirrytään harjulle merkatulle reitille. Sarjat ja matkat tarkemmin urheiluosiossa.

Kunnanmestaruusviestit 17. 5 Nummelan urheilukentällä klo. 18 alkaen.  Visalla kaksi yhteiskilpailun voittoa puolustettavan niin koetetaan kerätä mahdollisimman monta joukkuetta kisoihin;) Sekä myös aikuisten sarjoihin.Urheilukoulun kautta saamme junnujoukkueet kyllä kasaan ja viestivaihtoja treenataan kentällä. kun siellä alkaa treenit.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.