Visa-cup käynnistyy 30.01.2022

Perinteisen Visa -cupin ensimmäinen osakilpailu on 30.01. 2022. klo 17 alkaen. ilmoittautuminen viimeistään 16.50  Ja  siitä kahden viikon välein kisataan , jos ei nyt tuon koronan pahuksen takia tule tiukempia rajoituksia tapahtumiin. Pistelasku systeemi löytyy visan KIlpailutoiminta osiosta.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.