Näilä näkymin ensimmäinen Visa-Cup osakisa siirtyy viikolla.

Valitettavasti nyt säätilanne näyttää siltä, että ensimmäinen osakisa siirtyy viikolla. eli ensimmäinen kisa on 6.2 seuraava 13.2 ja viimeinen 27.2

Toivottavasti sitä lunta tulee.. nyt lähinnä kentällä vois järjestää uintikisat.

Ilmoitellaan heti, jos tialanne muuttuu.

Ojakkalan Visa.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.