Tonttupolkutapahtuma siirretty viikolla.

Huonon sään takia tonttupolkutapahtuma siirretään viikolla eteenpäin. eli 21.12 klo. 17.30 koetetaan uudelleen.

Toivotaan sinne parempaa keliä.

Ja valitettavasti tuo vesisade on tehnyt tehtävänsä ja kenttä on keskikohdasta sulanut jo hiekalle.

Nyt ei kannata mennä luistelemaan eikä pelaamaan, mutta heti kun sää pakastuu niin laitamme kentän taas kuntoon heti, kun se vain on mahdollista.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.