Tonttupolkutapahtuma lähestyy.

Visan tonttupolkutapahtuma lähestyy 🎅 Tervetuloa mukaan ti 14.12. klo 17.30 – 19.
Halutessasi voit tuoda urheilukentän kuuseen oman joulukoristeesi ✨
Joulukioskin yhteydessä on myös mahdollisuus jättää oma joulutervehdys Visan joulupostiin – julkaisemme tervehdykset kaikkien iloksi Visan facebookissa tapahtuman jälkeen ❄
Ojakkalan Visan päätontut:)

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.