Luistelukentän jäädytys aloitettu.

Perjantai-iltana aloitettiin kentän jäädytys. Jäädytys edennyt nopeasti torstain vesisateen sekä  sen jälkeisestä  pakkasesta  johtuen.

Viimeistään maanantaina pitäisi kentän olla kunnossa, jos vain sää säilyy sellaisena kuin nyt on.

Pikkukenttä ehkä jo huomenna kunnossa.

Kenttä käännettiin toisinpäin kuin aiemmin; tarkoituksena suojella huoltorakennuksen uusi  nosto-ovi kiekonjäljiltä.

Nyt vain sitten huomattiin toinen ongelma; eli nyt on taas urheilutalon ikkunat vaarassa.

Tätyy tovoa, että vanhemmat opastaisivat lapsiaan, että eivät laukoisi kovia sinne taloonpäin.

Seuraamme tilannetta ja harkitaan taas muutoksia kenttään.

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.