Visan pikkujoulu 14.12 Urheilukentällä.

Ojakkalan Visa järjestää lapsille ja toki myös vanhemmille pikkujoulun 14.12 klo. 17.30 – 19.00

Ohjelmassa Joulu / tonttupolku  jossa on erilaisia liikunnallisia tehtäviä.

Lopuksi Minnan vetämä tonttujumppa johon kaikki paikallaolijat voi osallistua.

Kioski myös toiminnassa ja sieltä voi ostaa kahvia makkaraa glögiä  ym. muita virvokkeita.

Urheilukoulu jää tapahtuman jälkeen joulutauolle ja jatkaa toimintaa 11.1.2022

Tervetuloa sankoin joukoin.

 

Ojakkalan Visa.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.