Ojakkalan Marttojen käsityömyyjäiset 27.11

Ojakkalan Martat järjestävät käsityömyyjäiset  lauantaina 27.11 klo. 10-13  Ojakkalan urheilutalolla.

Tarjolla on erilaisia käsityötarvikkeitta sekä valmiita kädentaitajien tuotteita.

Myyjäisissä on marttojen pitämä kahvio sekä askartelupaja jossa voit askarrella mm. erilaisia joulukoristeita.

Kahviossa vain käteismaksu.

Myyntipaikan hinta 10 Euroa ja myyntipaikkoja 16 kpl.

Paikkojen varaukset Saila Porokuokalta 20.11 mennessä.

saila.porokuokka@kolumbus.fi tai tekstiviestillä numerosta 040 010 2369

Myyjien tulee olla paikalla klo 9.30 mennessä ja myynti alkaa 10.00

Tervetuloa.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.