Valoa talven harmauteen.

Visan tonttutiimi tonttuili joulukuusen valoineen ja tähden kera  urheilukentän laidalle.

Kuusta saa käydä koristelemassa lisääkin, jos vain joltain löytyyy kotoa ylimääräisiä koristeita.

Tällä kertaa kuusi on tosi pieni, mutta katsotaan tulevina vuosina millainen kuusi hankitaan.

Toki myös seurataan säästyykö kuusi ilkivallalta.

Hyvää joulua kaikille. Toivoo Ojakkalan Visa

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.