Kentän uudelleen jäädytyksessä isoja ongelmia.

Hankalaksi meni kentän jäädytys lauhan jakson jälkeen, kun aiemmin tehty jää suli kokonaan pois.

Kentällä oli kävelty tosi paljon sen ollessa sulana ja jokaiseen jalanjälkeen tulee sellaisia ilmakuplia, kun ei niin vähää vettä pysty laskemaan kuin kastelukannulla millä nuo jalanjäljet olisi pitänyt ensin jäädyttää.

Se on vain mahdotonta tehdä.

Näillä näkymin voisi keskiviikko tai jopa huominen ilta olla, että voisi luistella turvallisesti.

Reilut 20 vuotta tuossa kentän jäädytyksessä olen ollut mukana, mutta ei näin hankalaa talvea ole ollut.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.