Uudet jäädytysvälineet Visalle.

Visa sai uudet jäädytysletkut sekä suihkusuuttimet nimettömänä pysyvältä yksityishenkilöltä.

Uudet välineet olivatkin jo tarpeen, kun toinen vanhoista letkuista  meni rikki ihan ensimmäisellä jäädytyskerralla.

Vanhat letkut saatiin aikoinaan Vihdin palokunnan kautta käytöstä poistetuista.  Nekin olivat hyvät historiallisiin ensimmäisiin jäädytysletkuihin verrattuna.

Uudet letkut ovat käyttämättömiä ja niiden kanssa pärjätään vielä tosi kauan.

Todella iso kiitos Visalta letkujen lahjoittajalle.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.