Kunnanmestaruusviestit kisattiin Nummelassa

Visa oli jälleen Vihtijärven Uhkan jälkeen toiseksi paras seura kunnanmestaruusviesteissä. Visan mitalitili oli kolme kultaa , kaksi hopeaa sekä pronssia.

Illan ainoasta kisaennätyksestä vastasi Visan senioriitat sarjansa 4 X 100m. Joukkueessa juoksivat Mari Videman, Heidi Laiho, Mari Tammilehto sekä Hanna Leino.  Voittajajoukkueen aika oli 64,8. Kisoja on juostu 40 vuoden ajan, joten ennätyksien rikkominen ei ole ihan helppoa.

Toinen hieno suoritus nähtiin tyttöjen 11 v. tiukassa 4 X 100 m kisassa, jossa Visa oli vielä viimeisessä vaihdossa toisena Vihtijärven takana, mutta Roosa Vallinin hieno ankkuriosuus toi kultamitalin Visalle. Jokaisen tytön suoritus oli todella hyvä. Annariina Haapa-Aho aloitti, toisen osuuden juoksi Milla Marttinen ja kolmannen Jila Marttinen. Tyttöjen aika 70,8

Kolmas kulta tuli ikämiesten 4 X 100 m juoksussa ajalla 61,8  Joukkueessa juoksivat Kari Pieviläinen, Hannu Vallin, Mika Videman ja ankkurina Risto Kemppainen.

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena. Omien lasten kautta ajauduin Visan touhuihin mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *