Kolmiottelussa hieno osallistujamäärä

Kaikkiaan 55 lasta osallistui Ojakkalan Visan perinteiseen kolmiotteluun tiistai-iltana 23.5. kisaamaan paremmuudesta 40 m  juoksun, pituushypyn ja pallonheiton yhteiskisassa.

Kilpailussa paremmus ratkaistiin sijoituspisteiden perusteella. Kustakin lajista sarjan paras saa yhden sijapisteen, toinen kaksi sijapistettä, kolmas kolme jne. Sarjoittain sijapisteet lasketaan yhteen ja vähiten sijapisteitä kerännyt kilpailija on sarjan voittaja.

Suurin osanottajamäärä oli tytöt 9-vuotta sarjassa, jossa oli kaikkiaan 11 tyttöä. Tiukin kamppailu taasen nähtiin tyttöjen 7-vuotta sarjassa, jossa voitto jaettiin kahden kilpailijan kesken. Myös tyttöjen 11-vuotta sarjassa oli tasaista, sillä neljä parasta kilpailijaa mahtui neljän sijoituspisteen sisälle. Poikien sarjoista eniten keräsi 5 vuotiaiden sarja, jossa oli yhdeksän kilpailijaa.

Suoritusten kehittymistä pääsee taas kokeilemaan 5. syyskuuta, jolloin kisataan syyskauden kolmiottelu samoin säännöin.

Tulokset:  Visa_kolmiottelu_20170523