Urheilukentän pituushyppypaikka siirtyi varjosta aurinkoon

Pitkään vireillä ollut  hanke toteutui viimein  Visan, Vihdin kunnan ja ojakkalalaisen yrittäjän, Kai Himilän, toimesta talkootyönä.

Ongelma on ollut  paikan sijainti. Auringon laskiessa hyppypaikka jää varjoon harjun ja puiden takia. Uudessa paikassa kentän toisella laidalla saadaan auringon lämmittävästä vaikutuksesta nauttia pidempään. Entisen hyppypaikan kohdalle on mietinnöissä mm. juoksuradan tekeminen.

Hyppypaikan hiekkaalue on kaivettu ja puuhamies Kari Pieviläinen tarkastelee valmistuvaa monttua. 

 

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena. Omien lasten kautta ajauduin Visan touhuihin mukaan.