Kesän harjoitusajat.

Kesän ajan urheilukoulussa vanhat tutut harjoitusajat eli pienten ryhmä 18 -19 ja isompien 19-20

Tulevana tiistaina harjoitellaan viestivaihtoja ja kaikki aikuiset  ja vanhemmat  lapset ovat tervetuleita.

Pienempien sarjojen kanssa tehdään testejä. ketkä mahtuisi joukuueeseen. Yksi varahenkilö olisi myös hyvä olla, jos sattuu jotain.

Ja viikon päästä sunnuntaina voidaan viel treeenata valittujen juoksijoiden kesken Klo.14-16 Piirrän kentälle radan jossa voidaan treenata. ihan 400 metrin rataa siihen ei saa, mutta se vaihtojen treenaus tärkeintä.

Ojakkalan Visa ry.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.