Visan urheilukoulu lähtenyt hienosti käyntiin.

Puolentoistavuoden tauon jälkeen uudelleen aloittanut Visan urheilukoulu on lähtenyt todella hienosti käyntiin uuden vetäjän Minna Liimataisen ohjauksessa.

Lisäapua on vielä saatu Minnan tyttären Ninnin avulla joka toimii apuohjaajana urheilukoulussa.

Ninni harrastanut kilpavoimistelua Vihti-Gymissä kahdeksan vuoden ajan, mutta nyt harrastus jäänyt ainakin toistaiseksi tauolle rasitusvaivojen takia.

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.