Visalle uusi rahastonhoitaja.

Kulunut syksy on ollut hieno uutisten osalta.

Saatiin Visalle uusi urheilukoulun vetäjä ja nyt myös uusi rahastonhoitaja.

Tilipiste JU Tmi. Aloittaa vuoden alusta Visan rahastonhoitajana.

Urheilupiireille tuttu Jenny Uusitalo hoitaa  Visan tilit vuoden alusta ja Matti Mäkilä pääsee todella kauan kestäneen rahastonhoitajan titteliltä ansaitulle eläkkeelle.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.