Ojakkalan Oilersin tilastot kolmesta pelistä.

OIlersin kolme peliä kestänyt kausi päättyi Hyvinkääpeliin.

Joukkueeen ylivoimaisesti eniten pisteitä keräsi Petri Passi joka löi lähes puolet joukkueen juoksuista.

Yhteenveto tilastoista:

Petri Passi 3/6+5

Harri Korhonen 4+1

Matti Jantola 3+3

Teemu Salonen 1+4

Perttu Havulehto 1+3

Pekka Laukkanen 2+1

Kari Pieviläinen 0+3

Pipsa Havulehto 0+2

Markus Leksis 1+0

Juha-Pekka Lehtilä 1+0

Lyödyt ja päästetyt juoksut 22-22

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.