Oilersin paras peli tänä kesänä ei riittänyt voittoon Pihkalassa.

Oilers kävi todella tiukan ja tasaisen pelin Pihkalassa lauantaina.

Peli päättyi lopulta Tahkon voittoon 11-7

Oilers aloitti pelin todella vahvasti ja Petri Passin legendaarisella muuntajalle lyönnistä tuli kunnari ja kaksi tavallista.

Tahkon hienot kolmosrajalyönnit käänsivät pelin lopulta Tahkon eduksi. Eikä OIlersin hyvä loppupelikään enää riittänyt.

Mutta, eipä olisi keväällä kauden alkaessa olisi uskonut,että kausi päästään lopettamaan Pihkalassa.

Tästä on hyvä jatkaa seuraavalle kaudelle.

Oilersin lyödyt ja tuodut: Petri Passi 2/2 ja 2 tuotua.

Matti 1/1

Harri 1/0

J.P 1/0

Pipsa 0/1

Teemu 0/1

Perttu 0/2

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.