Todella tiukka kamppailu voitosta bech volleyn sekaturnauksessa Ojakkalassa 14.8

Ainoastaan yhden pelipisteen erolla kairattiin voitto beach volleyn sekaturnauksessa Ojakkalan kentällä lauantaina 14. 8

Voitettujen erien ja tasapelien jälkeen pisteet olivat tasan ja pelipisteiden erossa vain yksi piste ratkaisi voiton parille Anu Rajajärvi Jari Hellgren.

Karvaan tappion koki pari Jaana Sinivuori  Sakari Iso-Markku.

Kolmanneksi tuli pari Pia Marttila  Jari Virtanen.

Kuusi paria osallistui turnaukseen.

Kiitos Petri ja Jaana Silvastille  järjestelyistä.

 

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.