Valtteri Keskiselle SM-pronssia Turun 19-22 v. kisoissa.

Ojakkalan Visan urheilukoulun kasvatti pronssille nuorten SM-kisoissa Turussa.

Aika 400 m. sileällä hieno 49,16 Jolla Valtteri jäi vaivaiset 22 sadasosaa voittajasta.

Paremmalla lähdöllä olisi  jopa mestaruus ollut lähellä.

Hieno suoritus.

Ojakkalan Visa onnittelee.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.