Tiukkoja kamppailuja kolmiottelussa

Ojakkalan Visan perinteinen syyskauden kolmiottelu keräsi taas runsaan osanottajajoukon kisaamaan paremmuudesta 40 metrin juoksun, pituushypyn ja pallonheiton sisältävässä kolmiottelussa. Sarjoja oli 3-vuotiaista aina 13-vuotiaisiin asti ja jokaisessa sarjassa oli osallistujia. Kaikkiaan kilpailuun osallistui 62 kilpailijaa ja tasaväkisiä taistoja käytiin monessa sarjassa ja tasaväkisin kamppailu nähtiin pojat 11-vuotta sarjassa, jossa voitto jaettiin kahden kilpailijan kesken.

Illan kovimmat tulokset syntyivät vanhimmissa ikäluokissa, joissa tytöt 11-vuotta sarjassa Aino Luokkanen juoksi todella hienon ajan 40 metrin matkalla. Ajallaan Aino olisi voittanut myös vanhempien poikien sarjan. Pojat 13-vuotta sarjassa puolestaan Tuomas Aholainen ponnisti pituudessa hyvän tuloksen 366. Pallonheitossa lähenneltiin kolmiottelun historian ennätystä, kun Riku Pitkänen kiskaisi pallon 33,25 metrin päähän.

Tulokset:
Visa_kolmiottelu_20180904