Kolmiottelua ei kolea sää haitannut

Pitkän lämpimän jakson vaihtuminen koleaan ilmanalaan ei säikäyttänyt Visan kolmiottelijoita. Peräti 64 urhoollista kisaajaa saapui tiistai-illan otteluun, joka kisatttiin noin kymmenen asteen lämpötilassa. Kilpailun aikana saatiin onneksi nauttia lämmikkeeksi seuran tarjoamat kahvit kunnanmestaruusviestien parhaan seuran kunniaksi.

Yksittäisistä sarjoista tuttuun tapaan yhdeksän vuotiaat tytöt oli ahkerimpia osallistujia 13 tytön voimin. Sarja oli myös todella tasainen voittajaa lukuunottamatta. Sijoituksen ratkaisevat kokonaispisteet muiden välillä menivät toisesta tilasta kahdeksanteen lähes pisteen välein.  Poikien sarjoista paras osanottajajoukko oli 7 vuotiaiden sarjassa, jossa kilpaili yhdeksän kilpailijaa. Tasaisin kilpailu puolestaan  käytiin poikien 13 vuotta sarjassa.

Tulokset:
Visa_kolmiottelu_20180605