Kenttä luistelukunnossa.

Luistelukenttä `lyhyen` tauon jälkeen taas kunnossa.

Lauha jakso ei sit ihan lyhyeksi jäänyt, mutta uusien apuvoimien avulla kenttä saatiin kahdessa päivässä kuntoon ja kentän molemmat puolet on todella hyvässä kunnossa.

Toivottavasti säät nyt suosivat ja lapset pääsevät harrastamaan myös ulkoliikuntaa.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.