Visa-cup starttasi vesikelissä.

Ojakkalan Visan järjestämä Visa-Cupin ensimmäinen kisa hiihdettiin vesikelissä viidentoista osallistujan voimin Ojakkalan kentälle ajetulla ladulla.                                                                                                                                                                                                   Tulokset:                                                                                                                                                                          T.4.v. n.300m.                                                                                                                                                                1.Nelli Mielonen  3.48              10                                                                                                                              2.Taimi Tuulivirta  5.54              8                                                                                                                              P.4v.n300m.                                                                                                                                                                 1.Aatos Nuotio    3.06                10                                                                                                                          P.6v.n.700m.                                                                                                                                                                  1.Joel Mielonen     6.23             10                                                                                                                  2.Ohto Lehtonen  6.39                8                                                                                                                         3.Oskar Öhman     12.00             6                                                                                                                             T.6v.n.700m.                                                                                                                                                                 1.Viivi Hanhisalo  7.38               10                                                                                                                2.Nella Mähönen  11.07             8                                                                                                                              P.8v.n.700m.                                                                                                                                                                  1.Tomi Tuulivirta     3.44           10                                                                                                                        2.Veeti Hanhisalo  5.22               8                                                                                                                             3.Rasmus Mähönen   6.21         6                                                                                                                             4.Matias Öhman       6.28            5                                                                                                                             T.12v.n.1.3 km.                                                                                                                                                              1.Helmi Nuojua     5.34              10                                                                                                                            2.Saima Nuotio    6.18                 8                                                                                                                             3.Amalia Närhi    7.29                  6                                                                                                                             Palkintojenjaossa tapahtui loppuajoissa virhe, jos myös sijoitukset meni jossain sarjassa väärin niin korjataan seuraavassa kisassa joka hiihdetään 15.2                                                           Ojakkalan Visa ry.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena. Omien lasten kautta ajauduin Visan touhuihin mukaan.