Visa-Cupissa osallistujakato.

Visa-Cupin toinen osa kokosi vain kymmenen hiihtäjää.

Kisa päästiin hiihtämään nollakelissä ja muuten hyvissä olosuhteissa ojakkalan kentällä.

Normaalisti kisa on vuosien varrella kerännyt noin 30 osanottajaa.

Ennätys lienee talvelta 2018, kun toisessa osakilpailussa oli 41 hiihtäjää.

Tulokset:                                                                                                                                                                          T.4v.n.300m.                                                                                                                                                                   1.Taimi Tuulivirta   5.18                   10                                                                                                                    T.6v.n.700m.                                                                                                                                                                  1.Aino Talvensaari   4.59                 10                                                                                                                   2.Viivi Hanhisalo       5.27                  8                                                                                                                 3.Nella Mähönen      7.00                  6                                                                                                                       P.8v.n.700m.                                                                                                                                                                  1.Tomi Tuulivirta        3.54               10                                                                                                           2.Veeti Hanhisalo       4.42                 8                                                                                                               3.Rasmus Mähönen  5.26                 6                                                                                                                  4.Matias Öhman         6.56                 5                                                                                                                      P.10v.n.700m.                                                                                                                                                                1.Oula Kemppainen   4.44               10                                                                                                                   2.Ohto Lehtonen         6.39                  8

Pistetilanne kahden osakilpailun jälkeen:                                                                                                       T.4v.                                                                                                                                                             1.TaimiTuulivirta        18 pist.                                                                                                                                    2.Nelli Mielonen         10                                                                                                                                             P.4v.                                                                                                                                                                                 1.Aatos Nuotio            10                                                                                                                                           T.6v.                                                                                                                                                                                  1.Viivi Hanhisalo          18                                                                                                                                           2.Nella Mähönen         14                                                                                                                                            3.Aino Talvensaari       10                                                                                                                                           P.6v.                                                                                                                                                                                 1.Ohto Lehtonen          16                                                                                                                                           2.Oula Kemppainen    10                                                                                                                                          2.Joel Mielonen            10                                                                                                                                          4.Oskar Öhman               6                                                                                                                                           P.8v.                                                                                                                                                                                   1.Tomi Tuulivirta           20                                                                                                                                          2.Veeti Hanhisalo          16                                                                                                                                         3.Rasmus Mähönen     12                                                                                                                                          4.Matias Öhman            10                                                                                                                                          T.12v.                                                                                                                                                                          1.Helmi Nuojua             10                                                                                                                                2.Saima Nuotio                8                                                                                                                               3.Amalia Närhi                 6                                                                                                                                         Visa-Cupin finaali hiihdetään sunnuntaina 25.2 klo 18.00   Samana päivänä on Ojakkalan talvirieha ja illalla on urheilukentällä nähtävillä lumiveistoksia valaistuna.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena. Omien lasten kautta ajauduin Visan touhuihin mukaan.