Halloween tapahtuma toisen kerran urheilutalolla.

Visa oli osana järjestämässä halloween tapahtumaa  Ojakkalan urheilutalolla temppuradan muodossa.

Rata oli tosi suosittu ja temppuilijoita riitti koko puolentoistatunnin ajan.

Pääjärjestänä tapahtumassa oli Caroliina Tallbacka joka teki todella ison työn tapahtuman eteen.

Mukana myös Ojakkalan martat sekä kylätoimikunnan puolesta Jari Maarto.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.