Visan maastot koleassa säässä.

Ojakkalan Visan alkukesän maastot kisailtiin kauniissa, mutta todella koleassa säässä harjun poluilla.
Kisat käytiin kahdenkymmenen juoksijan voimin. Kauas tultiin osallistujamäärässä vuodesta 2014 jolloin oli peräti 70 juoksijaa; joka lienee myös maastokisojen osallistujaennätys.
Illan kovimmat ajat juostiin 9v. sarjojen 700 metrillä. Tyttöjen puolella  Saranna Honkaranta 2.52 ja vain sekunnin häntä hitaampi oli poikien Julius Korpela 2.53
Tiukimmat kamppailut käytiin T.5 sarjassa Inari voitti Liljan kolmella sekunnilla ja T.7 sarjassa  Aino kukisti Emilian vain sekunnin erolla.
Poikien puolella 7v. sarjassa  Nooa löi loppukirissä Ollin vain kahdella sekunnilla.
Pieni haaverikin osui yhdelle poikajuoksijalle matkan varrella hänen kompastuessaan polulla olleeseen puunjuureen tai kiveen.  Silmän alle tuli oksanpalasta pieni pintahaava, mutta onneksi ei sattunut sentään suoraan silmään. Kompastumisia on tapahtunut aiempinakin vuosina, mutta ei mitään vastaavaa. Pojalle kuitenkin sattuneesta haaverista pysyvä muisto jäi.