Visa-Cup sarjaa ei hiihdetä tänä talvena.

Hankalien keliolosuhteiden takia Visa-Cup jää hiihtämättä tänä talvena.

Yksi yksittäinen kisa yritetään vielä järjestää helmikuun 26 päivä klo. 18.00 alkaen.

Jos sää sallii niin samaisena iltana pitäisi kentän ympärillä olla lumiveistoksia värivaloilla valaistuna. Alustavissa suunnitelmissa myös kioski on avoinna samaisena iltana josta  saatavilla kahvia ja pullaa sekä grillimakkaraa.

Ojakkalan Visa.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.