Visahölkkä kisattiin todella hienossa syyssäässä.

Hienosta säästä ja noin 15 asteen lämmöstä huolimatta osallistujamäärä jäi odotettua pienemmäksi.

Ehkä siihen vaikutti myös lauantaina juostu HCR puolimaraton.

Tapahtumassa palkitttiin palkintojenjaon aluksi Ojakkalan Visan urheilukoulussa 4 vuotiaana aloittanut Valtteri Keskinen 300 euron lahjakortilla.

Valtteri voitti SM-pronssia M-19 sarjassa sekä 12 sija kalevan kisoissa.

Hattua pitää nostaa N.40 voittajalle Sara Lehtovuorelle joka voitti sarjansa huolimatta edellisen päivän puolimaratonista.

Tiukin kamppailu voitosta käytiin M.50 sarjassa jossa vanha kilpakumppani Mika Savolainen voitti kahdella sekunnilla Toni Illarun.

Molemmat useana vuonna osallistuneet Visahölkkään.

Ja toinen itseä ilahduttanut asia oli, kun entisiä urheilukoululaisia osallistui kisaan neljän urheilijan voimin sekä molempien perheiden lapset sai äidit mukaan kisaan.

Reittiennätyksiä ei tällä kertaa uhattu, mutta kaksi tulosta sijoittautuu kolmen parhaan joukkoon ikäsarjoissa; Eli Pojat 14v. Nuutti Starck toiseksi  ajalla 20,37  Ja tytöt 16 v. sarjan Marianne Salmi myös toiseksi ajallaan 20,01

Aikuisten sarjan ennätykset on todella kovia. Miesten 8,6 km Tommi Hytösen aika 26,54 vuodelta 2014 ja Tuula Laitisen aika 32,16 vuonna 2013

Hieman on ollut haastavaa saada tarpeeksi porukkaa järjestelytehtäviin, mutta kyllä vuoden päästä taas koululla nähdään.