Oilers kohtaa tulevana sunnuntaina Tahkon.

Ojakkalan Oilers pelaa sunnuntaina Hyvinkään Tahkoa vastaan Ojakkalan kentällä.

Pelistä on odotettavissa tasainen vääntö, jos Oilers pystyy pelamaan omalla hyvällä tasolla.

Tänään käytiin nummelassa pelaamassa harkkapeli Vipan porukkaa vastaan ja peli toimi tosi hyvin.

Oilersin täytyy vaan saaha sisäpeli toimimaan kuin tänään nummelassa, eli kärki saatiin kulkemaan tosi hyvin ja kovia lyöjiä kyllä sitten riittää.

Tänään harkkamatsi meni Oilersile 2-0 juoksuin 14-5 ja 8-2

Eli tästä on hyvä lähteä Tahkopeliin.

Tervetuloa kannustamaan.

Peli alkaa klo. 16 ja Vipan f-pojat tulevat pitämään kioskia.

Tervetuloa.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.