Syksyn kolmiottelussa 56 osanottajaa.

Syksyn kolmiottelu käytiin Ojakkalan kentällä hieman koleassa syyssäässä.

Onneksi sade alkoi vasta kilpailun  loputtua.

Illan paras uutinen ehdottomasti oli urheilukoulun jatkumisen varmistuminen.

Minna Liimatainen alkaa vetämään urheilukoulua lokakuun ensimmäisestä tiistaista alkaen.

Itse olen aluksi mukana ja tarvittaessa olen luvannut tuuraamaan Minnaa, jos jotain esteitä tulee.

Vuorot menee tulevana syksynä niin, että nuorempien ryhmä eli 4-7 v 18.40-19.40 ja vanhempien 8-13v.  19.40-20.40

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.