Vilkas urheiluviikonloppu Ojakkalan kentällä.

Ojakkalan kentällä oli vilkas viikonloppu. Kentällä pelattiin Beach-Volley turnaus sekä pesäpallon haasteottelu.

Lauantaina pelattiin beach volley turnaus jonka voittajapariksi tiukkojen pelien jälkeen tuli Jari Heli ja Petri Silvasti.

Sunnuntaina käytiin kova harrastepesispeli Ojakkalan Oilers vastaan Vihdin Pallon harrastajat .

Peli oli tosi tasainen, mutta lopulta Oilers kaiversi voiton 2-0. Jaksot menivät 5-3 ja 3-0

Tässä tehotilastot: Pipsa  0+1

Teemu 0+2

Kari  0+2

Pekka 1+1

Harri  3+1   Tehokkain

Leksis   1+0

Petri     2+0

Matti  1+1

 

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.