Urheilukoulu päättyy.

Ojakkalan Visan pitämän urheilukoulun toiminta päättyy. Kari Pieviläisen vetämälle urheilukoululle ei ole löytynyt jatkajia eikä toimintaa tästä syystä enää jatketa.

20 vuotta on takana yhtäjaksoisesti pidettyä urheilukoulua. Hieman erilaisissa tunnelmissa olisi Kari halunnut urheilukoulutoiminnan lopettaa, mutta kukaan ei tälle vallitsevalle tilanteelle mitään voi.

Urheilukoulun viimeisen kauden stipendien saajat ovat Annariina Haapa-Aho ja Veera Keskinen isompien ryhmästä. Linnea Laakko sekä Occo Roine saavat puolestaan stipendin pienempien ryhmästä.

Tällä kertaa haluttiin palkita sellaisia lapsia, jotka ovat käyneet useita vuosia urheilukoulussa.

Tästä tilanteesta johtuen ottakaa Kariin yhteyttä sähköpostin kautta kuinka voidaan toimittaa stipendit kyseisille lapsille.

Reilusti yli tuhannen eri lapsen nimet ovat kerääntyeet ruutuvihkoihin noiden vuosien aikana joihin on kirjattu nimet.

Tulevista kilpailuista on maastojuoksut päätetty siirtää syksyyn, jos silloin voitaisiin jo kisailla turvallisesti. Alkukesän kolmiottelu on vielä harkinnassa sekä myös kunnanmestaruusviestien kohtalo, joka todennäkoisesti myös siirtyy syksyyn.

Maastojuoksujen päivämäärä on alustavasti 1.9

Syksyn kolmiottelu kisaillaan 8.9

Seuran toiminnan jatkumiseen tarvittaisiin nyt uutta verta. Tällä hetkellä kaikki johtokunnan jäsenet ovat olleet toimineet seurassa noin 20 vuotta ja nyt olisi tarve sukupolven vaihdokseen aktiviteettien jatkumiseksi.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä seuraan.

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena. Omien lasten kautta ajauduin Visan touhuihin mukaan.