Averian lenkillä hieno menestys Visalle.

Averian lenkki juostiin 14.4 Olkkalassa.  Useampi Ojakkalan Visan juoksijoista sijoittui kilpailussa kärkijoukkoihin.

Naisten yleisen sarjan voitti Visan Tuula Laitinen. Naisten 45 sarjan puolestaan voitti Mari Videman, joka samalla johtaa Vihdin hölkkäkunigatar kisaa kahden osakilpailun jälkeen.

Hienoon sijoitukseen ylsi myös Mika Videman M 50- sarjassa ollen kilpailun toinen.

Junioreissa pärjäsivät hienosti Visan urheilukoululaiset  9-vuotiaiden tyttöjen  Pihla Turunen voitti sarjan, kolmas oli Anni-Mia Hakala ja neljäs Sini Hakala.  Tytöt 11v. sarjassa Mari Hakala oli toinen. Pihla tosin edusti Vihdin Salisusia ja Hakalan sisarukset Uudenmaan Pyöräilijöitä.