Salikolmiottelussa vilinää

Visan salikolmiottelun suosio on noussut vuosien saatossa ja nyt kuudennetta kertaa järjestetty kilpailu kokosi ennätysmäärän kilpailijoita Ojakkalan koululle tiistaina 14.3.  Kaikkiaan 45 lasta kisasi paremmuudesta 60m juoksun, vauhdittoman pituuden ja vauhdittoman kolmiloikan sisältävässä salikolmiottelussa. Vaikka osanottajamäärä olikin runsas, saatiin kilpailut vietyä vajaassa kahdessa tunnissa läpi.

Pisteytys kolmiottelussa on sellainen, että lajin voittaja saa 1 pisteen, 2. 2 pistettä jne. Kolmen lajin pisteet lasketaan yhteen, jonka perusteella saadaan kolmiottelun paremmuus ratkaistua.

Tuloksellisesti tasaisin kilpailu käytiin tyttöjen 11v. sarjassa, jossa 60 metrin juoksussa kaikki kuusi tyttöä olivat sekunnin sisällä, pituushypyssä eroa tyttöjen oli vain 22 senttiä ja kolmiloikassakin kaikki tytöt mahtuivat 90 sentin sisään.

Pisteiden valossa tasaisin kilpailu taasen oli poikien 7 v. sarja, jossa kolme parasta kilpailijaa olivat kolmen pisteen sisällä.

Suurin osanottajamäärä oli tyttöjen 7v. sarja, jossa kilpaili 9 tyttöä. Tässäkin sarjassa käytiin erittäin tasainen kilpailu, sillä kolme parasta kilpailijaa oli neljän pisteen sisällä.

Tulokset: Salikolmiottelu_2017