Vilinää ja vilskettä kolmiottelussa

Syksyn kolmiottelu houkutti 71 nuorta kilpailijaa kauniiseen syyssäähän Ojakkalan urheilukentälle tiistai-iltana 6.9.

Kolmiottelussa lähenneltiin yhden sarjan osallistujamääräennätystä, kun tytöt 7v. sarjassa oli kaikkiaan 14 kilpailijaa. Vain alkukesän 2015 kolmiottelussa on ollut enemmän osallistujia yhdessä sarjassa – silloinkin samassa sarja. Myös muissa sarjoissa osallistujia oli mukavasti. Kolmiottelu on kerännyt viimeaikoina runsaan osallistujajoukon niin Vihdin kuin lähikuntien nuorista urheilijoista.

Ojakkalan Visa kiittää kilpailujen järjestämiseen osallistuneita vanhempia ja seura-aktiiveja. Oli ilahduttavaa nähdä myös paikallisten nuorten osallistuvan kilpailujen järjestämiseen toimitsijoina. Kilpailu saatiinkin hyvässä ajassa vietyä läpi hieman alle kahdessa tunnissa.

Seuraava Visan järjestämä kilpailutapahtuma on Visahölkkä, joka juostaan jo 10 kerran kauniissa Ojakkalan maalaismaisemassa sunnuntaina 2.lokakuuta kello 13 alkaen. Juhlakilpailun kunniaksi juoksuun osallistujien kesken arvotaan kaksi sykemittaria.

Tulokset:
Visa_kolmiottelu_20160906